Sazinies ar mums
Sazinies ar mums
Mājas lapas izstrāde un tās galvenie posmi

Mājas lapas izstrāde un tās galvenie posmi

Mājaslapas izstrādes posmi parasti ietver vairākas darbības, kas tiek veiktas, lai izveidotu un publicētu mājaslapu. Šeit ir pamata posmi, kas parasti tiek veikti mājaslapas izstrādes procesā:

  1. Plānošana: Šajā posmā tiek izveidota mājaslapas koncepcija, definēti mērķi, mērķauditorija, funkcionalitāte un satura plānošana. Šis ir posms, kurā ir svarīgi atbildēt uz jautājumu kāda mājaslapa izskatīsies, kad būs gatava? Izvēlnes saturs, funkcionālais izkārtojums un sasaiste ar citām sistēmām. 
  2. Dizains: Dizaina posmā tiek izveidots mājaslapas izskats un interfeiss. Šeit tiek izstrādāti vizuālie elementi, tostarp krāsu paletes, fonti, attēli un videoklipi. Te ir būtiski saprast vai dizains būs unikāls un pielāgots vai kaut kas no gataviem dizainiem piemēram no Themeforest: skatīt šeit
  3. Izstrāde: Šajā posmā tiek izveidota mājaslapas struktūra un funkcionalitāte. Tas ietver programmēšanu, datubāzes izveidi, satura integrāciju, koda testēšanu un mājaslapas pielāgošanu mobilajām ierīcēm.
  4. Testēšana: Šajā posmā tiek veikti pēdējie pārbaudījumi, lai nodrošinātu, ka mājaslapa strādā pareizi, testējot lapas funkcijas un pielāgojot tos pēc nepieciešamības.
  5. Publicēšana: Pēc tam, kad mājaslapa ir pabeigta un pārbaudīta, tā tiek publicēta uz servera, tā lai būtu pieejama visiem lietotājiem (svarīgi, lai domēns jau ir nopirkts, vai jānopērk).
  6. Uzturēšana: Pēc mājaslapas publicēšanas, ir nepieciešama tās uzturēšana, lai nodrošinātu, ka tā darbojas bez problēmām un atbilstoši atjaunināta, tostarp, uzlabojot funkcionalitāti un pēc nepieciešamības veicot drošības uzlabojumus.

Katram posmam ir sava nozīme un nozīmīgums, lai izveidotu veiksmīgu mājaslapu. Atkarībā no mājaslapas sarežģītības, daži posmi var būt intensīvāki nekā citi, bet visi ir būtiski, lai nodrošinātu labu rezultātu. Te ir ict.lv piedāvāto mājaslapas izstrādes pakalpojumu saraksts: https://iconcept.lv/pakalpojumi/majas-lapu-izstrade

Raksti

Facebook mainās: Kā izmaiņas ietekmēs lietotājus? Skatīt vairāk
LIETAS, KAS RAKSTURO SLIKTAS MĀJASLAPAS Skatīt vairāk
MĀJAS LAPAS RESPONSĪVAIS DIZAINS – NEPIECIEŠAMĪBA VAI LIEKA IZŠĶĒRDĪBA? Skatīt vairāk
Bizness sociālajos tīklos: iconcept ceļvedis Skatīt vairāk
Cik maksā mājas lapas izstrāde? Skatīt vairāk
Vai zini, ko patiesībā simbolizē BMW, AMAZON, LG un citu populāru zīmolu logotipi? Skatīt vairāk
Mājas lapu izstrādes cena Skatīt vairāk
Mājaslapas responsīvais dizains – vēlreiz par svarīgāko Skatīt vairāk
Kas jauns mājaslapu izstrādē? Tendences 2020-2021 Skatīt vairāk
Gatavojos uzsākt biznesu. Vai man ir vajadzīga mājaslapa? Skatīt vairāk
Skatīt vairāk

Kontakti

Satekles iela 2c, Rīga, Latvija, LV-1050

+371 67 288 887

[email protected] © SIA iConcept 2021

SIA “iConcept” 2023. gada 3. aprīlī ir noslēdzis līgumu Nr. SKV-L-2023/198 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.