Sazinies ar mums
Sazinies ar mums
Headless CMS izmantošana mājaslapas izveidē

Headless CMS izmantošana mājaslapas izveidē

Statamic CMS ir moderns un elastīgs flat-failu CMS, kas atšķiras no tradicionāliem CMS, piemēram, WordPress. Lai gan WordPress ir populārs un spēcīgs CMS, Statamic ir piemērots tiem, kas vēlas izveidot sarežģītāku, drošāku un vieglāk uzturamu vietni.

Lai iegūtu ieskatu, kāpēc Statamic CMS var būt izdevīgs salīdzinājumā ar WordPress, šeit ir dažas no tā priekšrocībām:

Drošība un viegla uzturēšana: Statamic CMS neizmanto datu bāzi, tā vietā, tā glabā visus saturus flat-failos. Tas padara Statamic drošāku un stabilāku, kā arī vieglāk uzturamu, jo tas neprasa datu bāzes administrēšanu. Turklāt, Statamic CMS ir viegli atjaunināt, un tas neprasa sarežģītus atjauninājumus, kā to varētu prasīt WordPress un to plugin.

Izstrādātājam draudzīgs: Statamic CMS ir izstrādātājam draudzīgs, kas nozīmē, ka tas ir viegli pielāgojams, un tajā ir iebūvētas funkcijas, kas padara kodu pārskatāmu un viegli uztveramu. Tas padara izstrādi vieglāku un ātrāku, un jūs varat būt drošs, ka kods būs uzturams un elastīgs nākotnē.

Papildus tam Statamic CMS ir ļoti elastīgs programmējot papildus funkcionalitāti uz Laravel. Statamic ir būvēts uz Laravel PHP ietvara, kas ir viens no populārākajiem moderniem ietvariem, un tāpēc tas piedāvā plašas iespējas, lai pielāgotu un paplašinātu CMS funkcionalitāti.

Statamic piedāvā arī plašas API iespējas, lai jūs varētu izmantot un paplašināt tās funkcijas, kā arī pielāgot tās saviem vajadzībām. Tas nozīmē, ka jūs varat izveidot savas pielāgotas papildus funkcijas, kas darbojas uz Laravel un integrējas ar Statamic CMS, tādējādi nodrošinot elastību un spēju pielāgot risinājumu savām vajadzībām.

Turklāt, Statamic nodrošina arī plašas dokumentācijas iespējas, kā arī aktīvu kopienas atbalstu, kas ir ļoti noderīgi, ja jums ir jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lai pielāgotu Statamic funkcionalitāti savām vajadzībām.

Pielāgošana: Statamic CMS piedāvā lielisku pielāgošanās iespēju, kas ļauj jums izveidot pilnīgi pielāgotu vietni. Ar tādu funkciju palīdzību kā iebūvētiem pielāgojamiem laukiem un pielāgojamām lapu sagatavēm, jūs varat ātri un viegli izveidot vietni, kas atbilst jūsu prasībām.

Cena: Statamic CMS maksas modelis nosaka, ka tiklīdz mājaslapa vai web aplikācija nonāk publiskā apritā, tai ir vienreizēja licences maksa 259 € 

Lasīt vairāk par salīdzinājumu starp Wordpress un Statamic šeit: https://maciekpalmowski.dev/when-using-statamic-over-wordpress-is-a-good-idea/

Statamic CMS ir diezgan jauns un moderns risinājums, un, lai gan tas ir populārs starp tā lietotājiem, tā lietojums nav tik izplatīts kā WordPress. Tomēr, ir vairākas zināmas mājaslapas un interneta veikali, kas ir programmēti uz Statamic CMS, un daži no tiem ir redzami pievienotajā saitē šeit: Statmic CMS piemēri


Tas ir tikai daži piemēri no daudzajām mājaslapām un interneta veikaliem, kas izmanto Statamic CMS. Turklāt, Statamic ir populārs starp tās lietotājiem, kuri meklē CMS ar lielāku drošību un pielāgojamību, tāpēc, ir iespējams, ka nākotnē būs vēl vairāk populāru vietņu un veikalu, kas būs izveidoti uz Statamic CMS.

Ja arī Tu meklē drošu un elastīgu risinājumu mājaslapas izveidei, tad sazinies ar mums šeit: Mūsu kontakti

 

Raksti

Facebook mainās: Kā izmaiņas ietekmēs lietotājus? Skatīt vairāk
LIETAS, KAS RAKSTURO SLIKTAS MĀJASLAPAS Skatīt vairāk
MĀJAS LAPAS RESPONSĪVAIS DIZAINS – NEPIECIEŠAMĪBA VAI LIEKA IZŠĶĒRDĪBA? Skatīt vairāk
Bizness sociālajos tīklos: iconcept ceļvedis Skatīt vairāk
Cik maksā mājas lapas izstrāde? Skatīt vairāk
Vai zini, ko patiesībā simbolizē BMW, AMAZON, LG un citu populāru zīmolu logotipi? Skatīt vairāk
Mājas lapu izstrādes cena Skatīt vairāk
Mājas lapas izstrāde un tās galvenie posmi Skatīt vairāk
Mājaslapas responsīvais dizains – vēlreiz par svarīgāko Skatīt vairāk
Kas jauns mājaslapu izstrādē? Tendences 2020-2021 Skatīt vairāk
Skatīt vairāk

Kontakti

Satekles iela 2c, Rīga, Latvija, LV-1050

+371 67 288 887

[email protected] © SIA iConcept 2021

SIA “iConcept” 2023. gada 3. aprīlī ir noslēdzis līgumu Nr. SKV-L-2023/198 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.